lördag 25 september 2010

Altheas mix och beWed!

Först ut: julkortet till Altheas mix


Utmaningen till julkortstävlingen hos Altheas mix, gick denna gång ut på att göra ett kort med en origamigran på. Usch nej, tänkte jag, inte vikningar och krångel! MEN denna gran var ju löjligt enkel att göra! :-)
Vill du testa, klicka här!
För första gången har jag testat embossing också, mycket nytt för mig idag :-)
Jag stämplade julpappret med en julflingeswirl och embossade med glitter.
Självklart fick granen sig en omgång också och kanten ute vid stämpeln.
Några pärlstjärnor fick det bli också för extra liv i kortet.

~~~~~~~~~~~~

Ja, eftersom jag inte är DT någonstans, så är mina arbetsbeskrivningar lite slarviga. Jag tänker som så, att om någon vill veta mer, så hör de av sig. :-)

                                  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sedan, kortet till beWed

 


BeWed är en trevlig butik! Vill du kika in, klicka här!

Jag gillade verkligen denna skiss och såg direkt ett magnoliakort framför mig, så så fick det bli.
Lilla damen, ville jag ha målad för att smälta in i färgtemat, så det blev en lite okonventionell färgläggning. Hon är stämplad med en koppardyna som löser upp sig lite i kontakt med vatten. Det är alltså bara färglagt med vatten, förutom det blå som är distressen "Weathered wood" och i ansiktet "Tattered rose".

8 kommentarer:

Vardagsprincessan sa...

Åhoj så vackra kort. Vill ha som vanligt :). Nej precis , det har jag försökt förklara , ta barnen och gör något har jag sagt. jag behöver vila. Nu såg vi något mycket intressant hos mediamarkt som vi vill ha och något till päronen också så kanske att de drar dit. Jag sa att han och barnen kan väl gå på bio , men jag har insett att det inte blir många roligheter utan mig. Har insett att jag är den drivande i familjen. När jag är sjuk blir alla sjuka eller åtminstonde slöa. De måste väl inte slöa ihop bara för att jag inte orkar något?! Jaja , får se....jag vill snacka med dig sen. kramen

Cornelia sa...

Vilken urläcker gran! Den vill jag verkligen testa!

Det andra kortet är såklart också jättefint!

Annelie sa...

Inge fel på dina beskrivningar inte! Kanon snygg gran också!!!

Maiden sa...

Å vad snyggt du fick till kortet till bewed:s skisstävling! Jag gjorde en layout efter den skissen igår men blev inte alls nöjd... Ska väl skicka in den ändå, har inte fotat den ännu bara!
Ha det bäst!
Kram

Vardagsprincessan sa...

Tror du? ja kanske 27..hmm.

Maiden sa...

Tack vad snäll du är!
Själv blev jag ju som sagt inte alls nöjd,... men, tur att dottern e söt iaf! ;-) Hi hi

Tesa/Therese sa...

Ursöta kort! Ha det bäst.
Kram Tesa

A'laEmmeli sa...

Då är du precis som jag, jag avskyr dåliga slut och sorgliga filmer, det är den typen av filmer jag kan få mardrömmar av och gå och fundera och må dåligt av långt efterråt.. nä elände finns det tillräckligt i världen än att det måste filmatiseras oxå! ;)

Så svaret på din fråga är ju rätt givet; den va så bra och vacker att jag började lipa för den skull! :D Se den! Ps alltså ett bra slut! ;) Kram på dig!