torsdag 19 augusti 2010

Tag till ett dop

Den 12 september ska vi på dop, för en liten Egil ska döpas.
Jag vet inte vad vi ska fixa för present, men en tag att sätta på den har jag i alla fall gjort. Den får vara med i augustitävlingen med tema "Tags" på svenskscrapbooking.se
Min egna utmaning jag lade till var att inte använda blommor. Jag slänger på dem för lättvindigt, för allt blir så mycket finare med ett gäng blommor.

Det vita pappret har koppar/guldfärgade kanter från en stämpeldyna.
Vellumpappret har ett varmt guldmönster.
Det gamla bokpappret var väldigt skört, så jag strök ut guldglitterlim på det för effekt och styrka. När jag ändå var i farten blev det lite guldglitter på ängeln på väl valda ställen. Jag ville inte ha det pråligt, bara som en effekthöjare.

Efter att ha läst en väldigt ...hmm...stirrig tråd inne på svenskscrapbooking om att man inte ska säga fult om vare sig andras eller egna grejer, fick jag fundera över min egna bräckliga självkänsla.
Jag dömer mig så hårt. Jag har perioder då jag inte vill scrappa, för "alla andra" är ju så himla bra, varför ska jag klåpa runt???
MEN som sades i den stormiga tråden: Man ska skapa för sin egen skull!
Så, jag ska öva på att vara mindre självkritisk...och vet ni... DENNA TAG ÄR JAG NÖJD MED! Jag tycker om den!
Sådan glädje :-)
.....fast imorgon kommer jag säkert vara missnöjd med den :-D

8 kommentarer:

Tesa/Therese sa...

Underbar tag! Man ska skapa med hjärtats fröjd. Jag får ut så mycket glädje av att skapa, vare sig det är att sy, gjuta betong, göra kort och askar. Sen är det en bonus att andra gillar det man gör. Det finns många saker som jag blir missnöjd med, men jag har iaf haft en stund för mig själv och fått sitta och pyssla med det jag gillar. Skapandet för mig är en verklig ventil till allt annat runt om som snurrar på i 120 knyck. Du bjöd mig på ett riktigt skönt skratt när jag läste din andra kommentar som skulle förklara den första:)
Det var så bra!! Kram Tesa

Linda Horn sa...

Den är toksnygg!!!!! Det gjorde du riktigt bra!! Och så snygg som den var, behövde den då rakt inte några blommor!!

Stort A+ från "fröken"! :-D

Annelie sa...

Va skoj att du vill följa min blogg, jag ska ta å lägga till mig i din också.
Vilken tag sen då, super! (inte full) : )))

Cornelia sa...

Har ju sett den här på SS, men den är lika snygg nu! Såååå fin, annorlunda och unik.

Och min syrras pojke heter Egil... även det lite annorlunda, fint och unikt.*ler*

Ha en fortsatt skön söndagkväll!

Pippin sa...

Jättefin tag! Fina saker du gjort, gillar kortet med cykelstämpeln (är den från Joanna Sheen?).

teolinda sa...

kanonfin! tycker absolut du ska vara nöjd! :-)

A'laEmmeli sa...

Wow vilken fin tag du gjort, så fin och romantisk! ♥ Du är riktigt duktig på att göra saker vackra och romantiska om man nu får kalla det det. :) Kram Emmeli

Vardagsprincessan sa...

Men åh så vacker. Jag blir ju så rörd. Vet ju i alla fall vem pappan är till denna lilla kille så det blir väl lite extra nära på något sätt och sen har jag lite svårt för änglar för jag blir så rörd. Jag hade ju lipat ihjäl mig om jag fick ett paket till något av mina barn med en sån vacker tag på som dessutom någon suttit och kämpat med för att få den bra just till mitt lilla barn. Tror verkligen föräldrarna kommer bli glada av att få presenten med den här på. Och du syrran,..jag blir sååååå ledsen när jag läser dina rader om din självkänsla för DU är ju bra på det mesta men du tror inte det. Jag har alltid velat vara som du, kunna det du kan , göra det du kan. Och att kunna vara så smart som du är. Du är en svinbra mamma, syrra,vän, du är duktig på ALLT vad inredning och pyssel heter, du är smart och har lätt för språk,historia.. ja listan kan göras lång. Jag brukar bli så irriterad att JAG inte kan något sådant :). Jag kollar runt ibland hos folk som scrappar och de har enligt min smak ofta för mycket grejer på sina kort och i färger som inte passar ihop. Nu kan jag ju inte så mycket om scrapping men jag vet vad jag tycker är fint och det är dina kort och din stil, den passar mig , och den borde passa sååå många fler, och gör det inte det så har dom ingen smak :-). DU ska vara stolt över det du gör , alltid. Det är som vi försöker lära våra barn: huvudsaken är inte att vara bäst, huvudsaken är att man har roligt vad man än grejar med! Fortsätt med det du gör för du gör det jäkligt bra och det viktigaste är att DU mår bra av att scrappa och det vet vi alla att du gör , så keep going! Hejja Nina!! kramar! ps kolla din mail..