måndag 23 augusti 2010

Födelsedagskort till 12-åring


Ja, otroligt nog lyckades mitt andra kort också bli grönt och orange. Jag som inte trodde att det var lätta färger :-) Här har jag ju i alla fall haft större utrymme att blanda in fler färger.
Det är mitt bidrag till augustiutmaningen hos Scrap-perra. 


Så här skrev jag till dem:
"Jag vill delta i er augustitävling! Jag är inte van vid skisser, så jag tänkte och tänkte. Sedan kom jag på att jag skulle försöka koppla skissen till en person. Min väninnas son fyller 12 år och så fort jag tänkte på honom sa det pang! Skissen är en klocka! (Ja, för mig då:-) Till hans födelsedagskort har jag använt väldigt mycket av distresserna "Shabby shutters" och "Spiced marmelade" för att matcha papprerna från PinkPaislee. Klockan är ställd på 12. På den gröna etiketten står det "Beware" och inuti fortsätter texten: ...Lucas is turning 12! Grattis osv :-)

______________________________________________________________

Jag hade egentligen inte tänkt göra ett kort till Lucas, Scraplindas son, utan bara ge en liten present ändå.  Menar, känns lite dumt att ge min scrapfrökens son ett kort, hon är ju så duktig! Nåväl, han gav mig inspiration för att klara utmaningen och kortet blev ,,,,lite galet, så något liknande har han nog inte sett i alla fall! :-)
Han kommer definitivt få det utan kuvert, med den udda formen :-D

Jag gillar det i all sin märklighet. Gillar också att det är 3:e alstret på raken som jag gör utan blommor. Nu har jag visat mig själv att det går.

6 kommentarer:

Linda Horn sa...

Jag tycker det är skithäftigt!!! Ska bli himla kul att få fingra på det "live"!! Han kommer att bli jätteglad!

Linda Horn sa...

Vad fint det har blivit på bloggen, förresten!!

Annelie sa...

Snyggt kort, jag försökte mig också på den skissen men det gick åt..... Men din tolkning va ju tok bra!!!

Lena sa...

Superläckert kort du har gjort. Gillar det massor.

Cina99 sa...

Vilken kul idé!! Och färgerna blir faktiskt snygga ihop :)

Vardagsprincessan sa...

Åh herrejävlar rent ut sagt!! Trodde inte du kunde göra häftigare kort än dom du visat upp hittils , men det här vara bara såå coolt! Fast det är inte mycket som slår tavlan du gjorde till min son , men det är en annan femma :-). Jag älskar ju när du har blommor och gulligt pynt på korten , men det här kortet var bara så perfekt utan(och vilken tuff 12 årig kille vill ha gulliga rosa blommor på kortet,,hehe). Gillar färgerna , formen , texten, ja allt. På något vis griper det tag i mig och jag blir faktiskt väldigt rörd , kanske för att det faktiskt är så att våra små troll växer upp så fort?! Rätt var det är står väl klockan på tolv för dom också. Hujeda mej. Tror verkligen pojken kommer bli glad, och trots att han har en kanonduktig scrap-mamma så kan han väl inte tacka nej till ett kort till,..eller? =). Och jag måste säga att du fått det riktigt fint på bloggen nu. Helt perfekt. Vet du syrran,..jag tycker allt du gör är perfekt :)..kramar!