tisdag 20 april 2010

Födelsedagskort till pappa


På måndag fyller pappa 71 år och ska så klart ha ett kort! Jag är störtförtjust i körsbärsblommorna i just den här färgsättningen, så jag utgick ifrån dem och Magnolia-stämpeln med pojken som är så lik min son Oliver.
Magnoliaflickan på insidan får representera min Linnéa.
Jag ville ha ett milt, gulligt kort men gjorde det lite stramt.

Vet inte om jag är riktigt färdig med blomgruppen, känns som att det kanske skulle till några smala blad. Lite tomt upp mot vänsterkanten, men vill samtidigt inte ha så värst mer.
Vad tycker du?

Eftersom jag är väldigt förtjust i mitt nya verktyg Crop-A-Dile II Big Bite, så blev det ett gäng öljetter också, sammanlagt 6 st.
Hälsningen skriver jag efter att jag fotat, för jag har inga vettiga pennor och skriver,,,mindre snyggt, så det kommer sabba kortet alldeles :-)

Förresten, jag är inte van vid stämpling än, men om ni tycker pojkens hår ser knepigt ut, så är det gjort med mening. Min sons hår är inte lätt att efterlikna, men jag gjorde ett tappert försök.
Självklart är det nu läge att passa på att få in en bild på gullungarna i bloggen:


Linnéa och Oliver på Monkey Town i Jönköping

3 kommentarer:

Linda Horn sa...

Kortet blev sååååå bra!!! Var tvungen att titta en extra gång när du sade att du mixtrat med håret på stämpelmotivet.... Hahahaha, kan faktiskt inte se vad du mixtrat med? Du får visa mig sen.

Nu är det löst, nu syns även din blogg!! Min blogglista var en urhistorisk kvarleva, då jag hade tänkt mig att ha olika listor för olika länder..... har nu gett upp det mastodont-projektet, eftersom jag följer en bra bit över 200 bloggar.... det skulle ju liksom ta sju evigheter att ordna med alla listor!! Så nu valde jag istället att lägga in alla jag följer och sen ta bort de som jag inte ville ha med... Så jag följer alltså fler, än vad som syns i listan..... Jag har att göra på mina bloggrundor!!!!!!!!!!

NHL sa...

Nej, att försöka få till den där röda färgen på håret menar jag- det är svåååårt! Så, om folk tycker att stämpelpojken har en knepig hårfärg, så är det bara ett tappert försök att efterlikna orginalet.


Ja, jag förstår att du har en diger samling. Man blir inte duktig utan att forska i ämnet när det gäller scrapping.
Jag både kollar och utövar för lite, men det ska det bli ändring på!

Scrap by Heart sa...

Supersnyggt kort du gjort. Tack snälla du för att du följer min blogg, jag blev sååå glad. Klart jag följer dig med. Kram Tina