måndag 28 juni 2010

Mer London

På begäran från syrran så kommer en bild till på London Eye, eller som Oliver kallar det: Liseberg :-)Kan inte motstå att visa även denna bild, så ni vet vilken symbol ni ska kika efter om ni någonsin är på Legoland Windsor och blir kissnödiga :-)

6 kommentarer:

Vardagsprincessan sa...

Såååå otroligt fina bilder. Diggar verkligen den kissnödiga legodamen ;). Nu ska jag vara lite jobbig , men hade du inte en till bild där ljuset föll mer rätt på london eye?..så det såg ut som guld?..det var någon bild jag fastnade extra för i alla fall. Älskade alla bilder ni tagit,..men den var en bild på london eye som etsats sig fast i huvudet på mig. Men det kanske var den här sista?..Det är superfina bilder och jag gillar den på L och barnen där london syns i bakgrunden. Åh vackra London...drömmer mig tillbaka! Tack för att jag fick uppleva London igen...på ett billigare vis ;)

Vardagsprincessan sa...

snälla lägg upp någon av dina bilder på fotosidan.

Anonym sa...

läs min blogg ang olyckan

A'laEmmeli sa...

Lyllos er som varit i London, ääälskar London och vill dit massor med fler gånger men än så länge har det blivit två... det är ju faktiskt inte så långt eller så dyrt att åka dit, jag har turen som har en kompis som flyttat dit oxå så då bor man ju gratis oxå! ;)

Men det jag egentligen ville säga oxå var att du är så go' med dina uppmuntrande och glada kommentare, jag blir så glad! Tack för att du röstade på mig, måste erkänna att jag blev både glad och överraskad när jag igårkväll såg att jag fått så många röster men än är det inte över så det är pirrigt in i det sista. Vore så klart kul om man vann någon när man deltog i alla fjorton...

Tycker oxå att det är roligt att du engagerat dig så i CCn trots att du inte själv kunde vara med denna gång, alla fina kommentarer du lämnat och att du trycker på rättvisan, det är kanon! Kramar till dig! ♥ Emmeli

Vardagsprincessan sa...

Ja , pappan har det nog inte lätt, att ständigt få leva med detta samvete. Och att det hela tiden saknas en i familjen. Fy farao! Man har ju sett att många föräldrar bara släpper sin barn även i badhuset och då har jag även sett SMÅ barn åka rutschkana själva osv. Vi väljer att inte åka till för stora badhus ännu för det blir för mycket att ha koll på tycker vi. Tror du gör rätt i att vänta med att ta med en kompis på badäventyr,..man har nog med att passa sina egna ju och att då ha ansvar för någon annans barn,..njae.

Anonym sa...

WOW vilka underbara bilder från London! Och va mycket fin du skapar. Kram